Hegeman Bouw & Infra B.V.

Hegeman Bouw & Infra B.V.

De hele dag Minecraften of Fortniten. Zou dat niet fantastisch zijn!? Dat is wat wij doen bij Hegeman Bouw & Infra, maar dan in het echt. We ontwerpen en maken gebouwen zoals stations, scholen, zwembaden en verzorgingshuizen. Daarnaast ontwerpen we verschillende soorten tunnels en bruggen. Soms zodat de trein er onderdoor kan, anderen zodat de dieren veilig over kunnen steken en een volgende weer zodat het water naar de overkant komt.

Dat bouwen doet Hegeman Bouw & Infra niet alleen. Daarvoor hebben zij verschillende specialisten nodig; iemand die weet hoe je tegels in een zwembad plakt of die snapt hoe je water van A naar B krijgt. Dat is wat wij doen bij 12Build. Als je een gebouw wil bouwen moeten heel veel mensen goed met elkaar samenwerken en praten. En die slimme mensen moet je ook kunnen vinden. Hier hebben we een aantal oplossingen voor bedacht, zoals een zoekmachine. Door 12Build te gebruiken kunnen opdrachtgevers en bouwers elkaar vinden en met elkaar in contact komen. Soms zelfs zonder dat ze elkaar echt kennen, maar gewoon omdat wij denken dat ze goed bij elkaar passen. Samenwerken wordt een eitje zo!

Tijdens de Techniekdag willen we jou graag meenemen in onze mooie werelden. Kom je zowel de bouw als de IT ontdekken met ons?

Hegman-logo
Hegeman Bouw & Infra B.V.

Ernst Machstraat 11
7442 DL Nijverdal
T. 0548 – 688 800
E. info@hegeman.com
I. www.hegeman.com

Scroll naar top