Machinefabriek PAVRO B.V.

Machinefabriek PAVRO B.V.

Machinefabriek PAVRO BV ontwerpt en bouwt speciaalmachines. Dit zijn meestal machines of apparaten die nog niet eerder zijn gemaakt. Deze machines worden eerst op de computer getekend met een tekenprogramma. Daarna worden ze, aan de hand van de tekeningen, in de werkplaats gebouwd. Hiervoor zijn onder meer de volgende bewerkingen nodig: zagen, knippen, draaien, frezen, lassen, lakken en monteren. O.a. het zagen, draaien en frezen gebeurt met computergestuurde bewerkingsmachines. Deze machines kiezen, na het programmeren, zelf de benodigde gereedschappen en bewerken dan automatisch het materiaal. Ook
het lassen kan bij PAVRO automatisch door middel van een lasrobot. Dit is vooral handig bij het lassen van veel dezelfde onderdelen (serieproductie). Als de ontworpen machines klaar zijn, wordt bij PAVRO proefgedraaid met producten van de opdrachtgever. Als dit allemaal goed gaat, wordt de machine geplaatst bij de klant.

Bij PAVRO werken ruim twintig medewerkers, die zijn opgeleid binnen hun eigen vakgebied. Behalve speciaalmachines maken wij ook meetgereedschappen, trappen, bordessen, allerlei soorten mallen, trilplaten, tegelknippers etc.

Om hier een betere indruk van te krijgen, bekijk dan ook eens onze website: www.pavro.com

pavro-brand
Machinefabriek PAVRO B.V.

Energiestraat 20
7442 DA Nijverdal
T. 0548 - 613551
E. info@pavro.nl
I. www.pavro.com

Scroll naar top