Metal Machinebouwers B.V.

Metal Machinebouwers B.V.

WAT WIJ DOEN
Onze specialisatie ligt in het ontwikkelen en bouwen van speciaalmachines voor uiteenlopende industrieën. Naast uitdagende projecten ben je bij ons ook aan het goede adres voor allerhande mechanische bewerkingen die door gedreven vakmensen adequaat en efficiënt worden uitgevoerd. Dit is onze kracht en hier hebben we al veel tevreden klanten mee mogen helpen!

HOE BEREIKEN WIJ DAT
METAL houdt van doelgericht werken. Door het doel vanaf het begin voor ogen te houden worden daadwerkelijk doelen bereikt. Hierin falen wij nooit! Elk project begint met duidelijk geformuleerde doelen. Tijdens een intakegesprek bespreken we allereerst de ambitie van de klant om de probleem- en doelstelling in kaart te brengen. Deze probleem- en doelstelling verwerken we eventueel in een “Proof of Concept”. Na wederzijds goedkeuren beginnen we met bouwen.

WAAROM DOEN WIJ DIT
Door steeds innovatieve oplossingen aan te dragen streven wij naar vooruitgang! Op onze website www.metal.nl kun je meer te weten komen over onze activiteiten en werkzaamheden. Kijk ook eens op ons YouTube kanaal. De link naar dat kanaal staat rechts op onze site.

METAL MACHINEBOUWERS B.V. IS EEN INNOVEREND TEAM!

metal-logo
Metal Machinebouwers B.V.

Energiestraat 21
7442 DA Nijverdal
T. +31 548 613731
E. info@metal.nl
I. www.metal.nl

Scroll naar top