Nexus Infra B.V.

Nexus Infra B.V.

Nexus Infra is een wegenbouwbedrijf dat sinds 2013 bestaat en vooral werkzaam is in de regio Twente / Salland. Een wegenbouwbedrijf zorgt voor de aanleg en het onderhouden van wegen en alles daar omheen. Dit noemen ze ook wel de infrastructuur. Wij zijn dus een infrabedrijf. Elke dag maken jullie gebruik van wegen,
fietspaden, bruggen en tunnels en zie je wat wij allemaal maken. Wij zijn daar ook best trots op!

Daarnaast is ook jullie huis aangesloten op de riolering. De riolering is het buizenstelsel dat onder de grond ligt en waardoor het water dat gebruikt wordt tijdens het douchen of met het doorspoelen van het toilet, afgevoerd wordt. Het aanleggen van de rioolbuizen voor al dat water (en wat je nog meer wegspoelt 😀) hoort ook bij ons werk.

Wij werken vaak met grote machines en op gevaarlijke plekken. Daarom is het belangrijk dat we altijd zo veilig mogelijk werken. Hiervoor zijn regels opgesteld en daar moeten we ons aan houden.

Elk jaar wordt dan ook gecontroleerd of we echt zo veilig werken dat de kans op ongelukken zo klein mogelijk is. Wanneer we hiervoor een voldoende halen, krijgen we een certificaat.

Wil je meer weten over ons infrabedrijf kun je kijken op onze website www.nexusinfra.nl maar natuurlijk mag je ook altijd bellen naar tel: 0548-618200.

logo-nexus-infra
Nexus Infra B.V.

Ambachtsweg 5
7442 CS Nijverdal
T. +31 (0) 548 61 82 00
E. info@nexusinfra.nl
I. www.nexusinfra.nl

Scroll naar top