Quadro bv

Quadro bv

De mogelijkheden zijn grenzeloos. We blijven op zoek naar oplossingen om de wensen van onze opdrachtgevers toch waar te kunnen maken. Quadro maakt maatwerk in eigen productie-unit en investeert in haar vakmensen en de meest actuele apparatuur. Op die manier zijn we immers het meest flexibel als het gaat om detaillering en maatvoering. We kunnen constant aan verwachtingen voldoen, kwaliteit leveren: snel, goed en conform afspraak.

Onze opdrachtgevers zijn bijzonder divers. Tot onze klantenkring behoren architecten en bouwbedrijven, maar ook particulieren en winkelketens. Toch hebben ze allemaal een ding gemeen: ze staan op kwaliteit, snelheid en duurzaamheid. En dat kunnen wij hun bieden.

We houden van korte lijnen bij Quadro: er is één verantwoordelijke die het project van begin tot einde coördineert. Hij zit bij de opdrachtbesprekingen aan tafel en zorgt er ook voor dat de vakmensen in de werkplaats en de monteurs op locatie op de juiste manier aangestuurd worden. Onze opdrachtgevers waarderen die manier van werken. Niet voor niets zijn de meesten al bijzonder lang onze klant.

Meer weten over Quadro Winkel- en projectinrichting? Kijk op onze website www.quadrobv.nl Of mail naar info@quadrobv.nl.

quadro-logo
Quadro bv

Energiestraat 10
7442DA Nijverdal
T. +31 (0) 548 - 378 390
E. info@quadrobv.nl
I. www.quadrobv.nl

Scroll naar top