Sepawand BV

Sepawand BV

Sepawand startte in 1972 in Nijverdal de productie van verplaatsbare wanden en is al jaren één van de meest toonaangevende producenten van verplaatsbare binnenwanden in Nederland. Wij zijn in onze branche een middelgroot bedrijf en daardoor zeer snel, innovatief, flexibel en sterk in nazorg.

Verplaatsbare binnenwanden worden o.a. toegepast in kantoorgebouwen, de gezondheidszorg maar ook in scholen. Onze moderne verplaatsbare binnenwanden worden gemaakt van verschillende materialen zoals: metaal, glas, hout en kunststof. De bewerking van deze materialen vindt plaats door vakbekwame
medewerkers met behulp van moderne computergestuurde machines. Sepawand heeft het gehele traject van verkoop, ontwerp, productie en montage in eigen hand. Daardoor is Sepawand een zeer veelzijdige werkgever met vele gevarieerde en uitdagende functies. Met ons team van zeer enthousiaste en gemotiveerde
medewerkers werkt Sepawand elke dag aan de realisatie van zeer uiteenlopende projecten. De ontwerpen tekenafdeling, de goed uitgeruste productieafdelingen en diverse montage- en serviceteams vormen een goed gestructureerd geheel.

Dit laten we jullie graag zien tijdens de rondleiding binnen ons bedrijf. Kijk voor meer informatie alvast op www.sepawand.nl.

00_Sepawand_logo_RGB
Sepawand BV

Nijverheidsweg 23
7442 CH Nijverdal
T. 0548 63 63 00
E. info@sepawand.nl
I. www.sepawand.nl

Scroll naar top